CURSUSSEN

Als je meer wilt leren over het mooie ambacht edelsmeden en zelf (zilveren) sieraden maken wilt maken is de cursus iets voor jou.

De cursus edelsmeden bestaat uit wekelijkse lessen en is bedoeld voor iedereen met belangstelling voor sieraden en het edelsmidsambacht.

In de cursus komen de edelsmeed technieken zoals zagen, vijlen, smeden, buigen, solderen, schuren en polijsten aan bod. Het ontwerpproces komt hierbij ook aan de orde en door de individuele aanpak is de cursus edelsmeden geschikt zowel beginners als gevorderden. 

Je start met een basisopdracht (eenvoudige ring) en gaat daarna je eigen ontwerpen maken en wordt daarbij begeleid tot een succesvol eindresultaat.

Kosten:

  • 10 lessen van elk 2,5 uur € 275.- 
  • 20 lessen van elk 2,5 uur € 522,50 (1 les cadeau)

Het cursusgeld is incl. gebruik van gereedschap, de basis materialen messing en koper, koffie en thee. Edelmetalen zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar kunnen eenvoudig zelf worden aangeschaft.

De cursussen zijn te volgen op maandagavond van 19.00-21.30, vrijdagochtend van 09.30-12.00 en vrijdagmiddag van 12.30-15.00. 
In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Let op: maandagavond en vrijdagochtend zijn vol!

Locatie: Fluxus Verkadefabriek, Westzijde 168 te Zaandam

Twijfel je nog?  Volg dan eerst de kennismakingscursus van 3 lessen.

De cursus gaat per 10 lessen, maar instromen kan op elk moment. 
Je betaald vooraf voor het aantal lessen die er nog plaatsvinden in het lopende lesblok (27,50 euro per les) en vervolgens steeds per 10 of 20 lessen.


Klik hier voor het lesoverzicht en om te boeken!

Neem gerust contact op als je vragen hebt over de workshops en cursussen. Wil je niks missen over nieuwe workshops, houd dan mijn website in de gaten, volg mijn Facebook-pagina of Instagram of abonneer je op mijn nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2022 Sacha Ofman | edelsmid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel